dilluns, 20 de juny del 2011

Més de 100 mil indignats a Barcelona

Segons la conselleria d'interior de Felip Puig 20 mil persones, segons els mossos 50 mil, segons la guàrdia urbana 75 mil i segons els organitzadors 250 mil. En definitiva mes de 100 mil manifestants en contra de l'Europa del capital i en contra de les retallades socials.

Tot això sense cap tipus de violència per a desgràcia dels centenars de mossos d'esquadra desplegats (es podien contar perfectament 50 "cochineras" al llarg del recorregut) i de la conselleria d'interior del violent Felip Puig.

Per als que encara no troben suficients motius per afegir-se: Segons una informació del diari Público, la guerra de Libia costa al estat espanyol 14 milions d'euros mensuals. És a dir, 14 milions d'euros que surten de les nostres butxaques per assassinar civils, després d'augmentar l'edat de jubilació als 67 anys, congelar les pensions, retallar despeses socials o retallar un 50% en els pressupostos per a biblioteques públiques de tot l'estat. Després alguns es sorprenen perquè IU no vota a favor del candidat del PSOE a Extremadura.

Informació del diari Público: http://www.publico.es/espana/382969/la-guerra-de-libia-cuesta-a-espana-14-millones-de-euros-al-mes

Aquí algunes imatges:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada