dimecres, 15 de juny del 2011

Discurs de l'Arcadi Oliveres davant la Ciutadella

Ahir vaig poder anar a escoltar la xerrada que van realitzar Arcadi Oliveres i Miren Etxezarreta davant les portes tancades del parc de la ciutadella. Ahir el parc va tancar abans d'hora, sembla ser que les concentracions pacifiques fan tanta por al govern de CiU, que ha de tancar un parc públic (fent fora la gent que era dins) per impedir que es realitzin.

La d'ahir era una concentració en contra de les retallades en sanitat, educació i despeses socials. Concretament un 10% menys del pressupost de la generalitat. Això, poc després d'eliminar una de les majors fonts d'ingressos de la generalitat: l'impost de successions. Aquesta es la seva política, treure impostos als mes rics i retallar despesa social amb l'argument de que no hi ha diners.

Avui han aprovat les retallades tot i les protestes, han votat a favor els parlamentaris de CiU i Joan Laporta, i s'han abstingut còmplicement els diputats del PP. La dreta catalana retallant drets dels treballadors amb l'ajuda de la dreta espanyola. Que desprès ens vinguin amb el catalanisme i la independència els senyors de CiU i el senyor Laporta. La dreta és igual a tot arreu.

PD: Rebuig de qualsevol violència, tant d'una minoria d'exaltats (potser infiltrats) com de la policia.

Arcadi Oliveres i Miren Etxezarreta d'esquenes

Que la paguin ells

Vídeo de la xerrada d'Arcadi Oliveres a plaça Catalunya el passat 20 de maig (quan trobi un de la xerrada d'ahir la poso):


Vídeo de la xerrada Arcadi Oliveres i Miren Etxezarreta davant el parc de la ciutadella:

2 comentaris: